Zakelijk

Zakelijk energie inkopen

 

Ook op het inkopen van energie kun je flink besparen op jaarbasis. Door over te stappen op 100% groene Nederlandse stroom en volledige CO2-gecompenseerd gas kun je je energieverbruik vergroenen. En het is in vrijwel alle gevallen ook nog eens goedkoper dan je huidige grijze energie. Aan de hand van je huidige energiecontract kunnen we gemakkelijk beoordelen of je scherper energie in kunt kopen.

Op termijn zorgt De Groene Reus ervoor dat groene stroom lokaal is opgewekt door windmolens uit de Flevopolder. We verkopen ook groen gas. Momenteel is dit nog “gewoon” aardgas, maar we vergroenen dat door de CO2-uitstoot te compenseren.

Maak nu een vrijblijvende afspraak >>

Zakelijk energie opwekken

 

Jouw organisatie kun je minder afhankelijk maken van fossiele energie door het plaatsen van zonnepanelen. Deze panelen hoef je niet altijd te kopen. Je kunt ze ook via De Groene Reus huren en zo besparen op je energierekening én het milieu minder belasten. Door zelf energie voor je bedrijf op te wekken laat je aan je klanten en je personeel zien dat je een schonere wereld belangrijk vindt.

De Groene Reus doet zaken met lokale leveranciers en installateurs van zonnepanelen. We komen graag naar je toe om de voordelen voor jouw bedrijf door te spreken.

Maak meteen een afspraak >>

Heb je een bedrijf? Ook dan ben je van harte welkom bij De Groene Reus. Als Flevolandse coöperatie helpen we je graag met een energieadvies. We kennen de provincie op ons duimpje, dragen werkgelegenheid en de plaatselijke economie een warme hart toe en denken graag met je mee.

Wist je dat we in jouw bedrijfspand besparingen van 15% tot wel 60% op de energierekening mogelijk kunnen maken afhankelijk van de soort energieoplossing die gekozen wordt (led-verlichting, warmtepompen, zonnepanelen, energiemonitoring, etc.)?

Neem meteen contact op om de groene mogelijkheden voor jouw bedrijf te verkennen >>

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO is al lang geen groen laagje vernis meer op je onderneming. Nee, van een bedrijf wordt verwacht dat het op een verantwoorde manier met schaarse bronnen omgaat, en maatschappelijk betrokken is. Ook jouw bedrijf en je medewerkers hebben er belang bij bewust met energie om te gaan. Wij kunnen een ‘triple-win’ creëren doordat 1) wij jouw medewerkers/onderneming coöperatief kunnen laten participeren in onze projecten, 2) jouw medewerkers worden vrijwilligers in onze projecten en 3) duurzame projecten die ook nog eens goed zijn voor de directe omgeving.

icon-pin

Lokaal en kleinschalig

Een duurzaam Flevoland, dat is wat we voor ogen hebben. We zijn een lokale coöperatie die inzet op lokaal opgewekte stroom dicht bij huis. We zorgen dus voor een groenere provincie en werkgelegenheid.

icon-leaves

100% groene energie

De energie die we leveren komt uit 100% groene bronnen. We nemen groene stroom en vergroend gas af en we wekken het waar mogelijk zelf op. Doe ook mee en maak Flevoland een stukje groener!

icon-group

Ook van jou

De Groene Reus is een onafhankelijke organisatie. Sterker nog, omdat we een coöperatie zijn bepaal jij mede welke kant we op gaan. Samen staan we sterk, samen zijn we De Groene Reus.

  • Groene energie voor Flevoland

    , Ook voor bedrijven
  • Samen zijn we De Groene Reus

    , Burgers en bedrijven